Je bent hier: Home > Corfu > Uit in Corfu > Nachtleven

Nachtleven en uitgaan in Corfu

Het bruisende nachtleven van Corfu-stad

Het eiland Corfu kent een bruisend uitgaansleven. De vele discotheken, terrassen en kroegen stralen één en al sfeer en gezelligheid uit. Wie het levendige uitgaanscentrum wil ontdekken, kan hiervoor onder meer terecht in Corfu Stad, Kerkyra, aan de oostkust van het eiland. Het geweldige uitgaansleven speelt zich vooral rond de hoofdstad af. Ten noorden van de stad ligt de Corfu Strip, dé uitgaansstraat van Corfu Stad, waar zich dan ook vele trendy clubs en discotheken bevinden. Bekijk de meest trendy clubs in onderstaand overzicht.

Cavalieri Roof

Bovenop het dak van het hotel bevindt zich een waanzinnige buitenbar. Je kunt je in dit paradijs vermaken tot in de vroege uurtjes, met de meest uiteenlopende drankjes. Op en top gezelligheid hoog in de lucht.

The Hippodrome Club

Wie één groot, spectaculair en explosief feest wil meemaken, moet hiervoor in de Hippodrome Club zijn. Gast-DJ’s uit Amerika en Europa pakken hier iedere avond opnieuw groots uit.

Apocalypse

Een grote club met een eigen zwembad. Het muziekaanbod van deze club bestaat voornamelijk uit techno. Dans jezelf in trance!

Uitgaan in Corfu

Uitgaan op het eiland Corfu

Ook buiten Corfu Stad zijn er natuurlijk vele plekken en steden waar je perfect kunt stappen en helemaal uit je dak kunt gaan, zoals in Gouvia en Kavos.

Kavos

Een uurtje rijden van Corfu Stad met de bus ligt Kavos, een resort vol met hippe clubs en bars. Dit is het zuidelijkste puntje van Corfu eiland. Dit gebied is, vooral bij Engelse jongeren, een zeer populaire vakantiebestemming. De grootste en meest bekende club is de Futures (Trinity). Iedere nacht kunnen hier maar liefst 2000 mensen zich helemaal uitleven. En wie uit zijn dak wil gaan in een schuimparty, kan terecht bij de buren, club Atlantis.

Gouvia

Gouvia is eveneens een populaire bestemming voor jongerenvakanties. Je vindt hier vele bars en discotheken die van je vakantie één groot feest maken. Ga helemaal los in de Tree Tops of laat je gaan in de Cocktailbar Whispers. In Gouvia vind je tevens de Hollandse bar The Wild Rose.

Roda & Acharavi

Ten Noorden van het eiland komen we de plaatsen Roda en Acharavi tegen. Aan de boulevard langs het strand zijn talloze clubs gelegen, waaronder de Pirates Bar, een discotheek waar je tot een uurtje of 5 in de morgen kunt dansen. Wie graag zelf een liedje zingt, kan hiervoor terecht in de Karaoke bar, de Mistral Bar. In Acharavi kun je zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts uitgaan in de trendy en populaire beachbar Veggera.

Waar je ook heengaat, het nachtleven van Corfu is iets wat je je altijd zult herinneren!