Je bent hier: Home > Corfu > Uit in Corfu > Uit eten

Uit eten in Corfu

Restaurantjes, taverna's en bistro's in Corfu-stad

Rex

In de hoofdstad Kerkyra vinden we het restaurant Rex. Dit restaurant behoort tot één van de beste in de stad. Je kunt hier van Griekse tot aan Noord Europese gerechten eten, waarbij de ovengerechten tot de specialiteit van het huis behoren.

Venetia Well Bistro

Voor grote porties eten en exotische maaltijden moet je zijn bij Venetia Well Bistro, een typisch Grieks restaurant in Kerkyra. Probeer de Albanese kalfslever in ouzo of de Irakese kebab maar eens uit.

Alekos Beach

Onder het paleis, in de haven van Corfu Stad is het restaurant Alekos Beach gelegen. Hier kun je niet alleen genieten van heerlijke gegrilde vlees- en visgerechten, maar ook van het prachtige uitzicht.

Uitgaan in Corfu

Buiten de hoofdstad

Ook buiten Corfu Stad zijn er natuurlijk vele plekken en steden waar je perfect uit eten kunt gaan.

Gorgona

Van de beste, plaatselijke verse vis kun je proeven in visrestaurant Gorgona in de plaats Gouvia. Al meer dan 15 jaar vangt en grilt de eigenaar hier zelf de meest heerlijke verse vis. Zeker de moeite van het proeven waard.

Memories

In de plaats Sidari vind je de wat meer traditionele Griekse restaurantjes. Een voorbeeld hiervan is het restaurant Memories. Een warm welkom en live muziek terwijl je eet, zorgen ervoor dat dit restaurant populair is bij veel toeristen.

The Pumphouse

In Acharavi kun je genieten van de overheerlijke Griekse keuken in het traditionele restaurant The Pumphouse. Hier worden van goede kwaliteit maaltijden geserveerd, voorzien met enkel en alleen de beste, lokale, verse ingrediënten. Geniet van een onvergetelijke diner ervaring!