Je bent hier: Home > Corfu > Vakantie > Autoverhuur

Autohuur in Corfu

Het zonovergoten en groene eiland Corfu is een geliefde vakantiebestemming in Griekenland. Corfu wordt omgeven door de mooiste stranden en het kristalheldere water van de Middellandse Zee en is een fantastisch eiland om per huurauto te ontdekken. Omdat Corfu geen groot eiland is, kost rijden naar een hotel bijna altijd minder dan een uurtje tijd. Autohuur in Corfu is een goedkope manier om dit schitterende eiland in je eigen tempo te verkennen.

Huur een auto Corfu

Met je huurauto ga je natuurlijk naar Corfu-stad of Kerkyra, naar de oude vesting en prachtige monumenten als het Archeologisch museum, de orthodoxe kathedraal of het Byzantijns museum.

Een van de hoofdattracties van Corfu zijn de schitterende stranden. Omdat de kustlijn veelal rotsachtig is, met mooie vissen en onderwaterplanten, moet je eigenlijk wel je snorkeluitrusting meenemen of deze op Corfu aanschaffen. Veel badplaatsen bieden watersport- en strandactiviteiten, van jetskieen tot parasailing.

's Avond kan je lekker gaan eten in een van de vele te gekke tavernes nabij de witte Agios Spiridon kerk, een leuke, drukke omgeving! Of rij naar de westkust voor een mooie zonsondergang.

Huur een auto op Corfu en verken het eiland in je eigen tempo. Ontdek verlaten stranden, authentieke dorpjes en rij langs de vele prachtige Cipressen.

Corfu vakantie

Corfu per auto

Wil je iets van het eiland Corfu zien tijdens je vakantieverblijf, behalve de discotheken en het strand? Boek dan een auto bij een autoverhuurbedrijf en trek er zelf op uit om de natuurlijke schoonheid van dit mooie eiland te ontdekken.

Je komt op Corfu verschillende bekende en minder bekende autoverhuurbedrijven tegen, vooral bij de luchthaven en in de wat grotere steden. Bekende bedrijven als Herz autoverhuur, Holliday Cars en Alamo autoverhuur kom je hier allemaal tegen, maar ook de goedkopere low-cost autoverhuurspecialist EasyCar. Dit betekent genieten van alle vrijheid tegen fantastisch lage tarieven.

Kortom, haal het meeste uit je verblijf op het geweldige eilandparadijs Corfu met autohuur.