Je bent hier: Home > Corfu > Vakantie > Zeilvakantie

Zeilvakantie Corfu

De Ionische Zee is populair bij Nederlandse zeilers.
Midden op zee drijven, dobberen, duiken, varen en zwemmen, dat is het ultieme gevoel van vrijheid. Wie dat zelf wil ervaren, moet zeker eens kiezen voor een zeilvakantie op Corfu. Vanuit de haven met een lekkere bries in de zeilen vaar je weg van de bewoonde wereld.

Zeilen op Corfu Lakka, Paxos

Het Griekse eiland Corfu is gelegen in de Middellandse Zee, in het gedeelte dat de Ionische Zee heet. Tijdens je verblijf op het zeiljacht zie je aan de ene kant het mooie, heuvelachtige groene eiland Corfu met zijn stranden, dorpjes en vriendelijke havens. En aan de andere kant zie je de altijd blauwe Ionische zee, beschut maar toch open. Een zeilvakantie biedt iedere dag een nieuw uitzicht. Je komt op bijzondere plekjes tussen bloeiende cactussen en windstille baaien en kunt op en top genieten van het vrije gevoel.

Zeilvakanties vertrekken vanuit de haven Gouvia Marina en staan garant voor altijd mooi weer, veel vertier, heerlijk culinair genieten en zeilen in de mooiste en meest heldere wateren van Europa!

Ilian, zeiljacht Corfu Gouvia Marina, de grootste jachthaven van Corfu

Zeilvakantie Corfu in het kort

  • Veilige havens, met veel vertier
  • Zeilen in het mooiste water van Europa
  • Vertrek vanuit Gouvia Marina, de grootste jachthaven van Corfu
  • Het Griekse vasteland en de eilanden Parga, Paxos en Anti Paxos
  • Altijd mooi en constant weer
  • Flottielje zeilen, meezeilen of bareboat
  • Geniet van de uitstekende Griekse keuken

Zeilvakantie rond Corfu

Er zijn diverse reisorganisaties die zich helemaal richten op de zeilvakanties rond Corfu. Zij kennen het fantastische gebied en hebben er een aantal zeiljachten. Afhankelijk van je eigen vaarkunst en je voorkeur natuurlijk, kan je kiezen voor flottielje zeilen, meezeilen of bareboat zeilen. Zelfs als je geen zeilervaring hebt dan kan je flottielje zeilen langs de Griekse Eilanden. Bij flottielje zeilen varen meerdere zeilboten uit onder leiding van een moederjacht.

flottielje zeilen