Je bent hier: Home > Kos > Over Kos > Bezienswaardigheden > Lambi Beach

Lambi Beach

Het lange, zandige strand van Lambi bevindt zich net buiten Kos stad, in westelijke richting. Lambi beach is meer dan een kilometer lang en een zeer populair strand. Het strand trekt veel toeristen aan, mede dankzij Kos stad en zijn faciliteiten.

Het is strand is zeer goed georganiseerd en langs de lengte, zowel de delen die aan hotels toebehoren als de vrije stukken, is er genoeg schaduw en natuurlijke beplanting. Het strand heeft vrijwel elke faciliteit die een vakantieganger zich wensen kan. Als je dit strand kiest om te zwemmen, zal je gaan genieten van de lekkere zee en de watersporten, samen met vele andere voordelen van dit prachtige strand.

Het is makkelijk Lambi Beach te bereiken met elk soort vervoer (bus, taxi, auto en scooter) maar ook per fiets of lopend.

Lambi Beach Kos Lambi strand Kos

Andere stranden in Kos stad

Kos stad kent nog meer stranden, zowel kleine als grote. Ze zijn allemaal goed georganiseerd en de toegang is aan te lopen of te fietsen. Het belangrijkste voordeel is dat je nog steeds in Kos stad bent en dat alles redelijk dichtbij is. Behalve Lambi beach, is Meropida de bekendste, net buiten Kos, richting Aghios Focas.