Je bent hier: Home > Kos > Vakantie > All Inclusive

All Inclusive vakantie Kos

Een all inclusive vakantie in Kos is iets voor jou als je even totaal wilt genieten van een onbezorgde vakantie. Geen stress, geen geregel, maar heerlijk genieten en ontspannen.

Bij een all-in vakantie in Kos zijn de drankjes, snacks, maaltijden en vaak ook veel sportieve en andere activiteiten bij de prijs inbegrepen. Tijdens je vakantie zal het je aan niks ontbreken!

Club Daidalos

TOP VAKANTIE - Club Daidalos

Een fantastisch voorbeeld is Club Daidalos, de meest complete club voor sport en wellness, het paradijs voor surfers en zeilers! 60 meter boven de zee op een klif poseert het grote clubterrein. Van boven brengt een hellinglift je direct naar het lange, zandstrand, waar je een eersteklas watersportgebied kunt verwachten. Kos-stad ligt op 40 km van de Club, de luchthaven op 8 km en Kardamena op 15 km afstand.


Hieronder staan links naar een actueel en compleet aanbod van all inclusive reizen naar Kos in Griekenland. Wij kiezen voor gerenommeerde reisorganisaties als TUI of Sunweb. Deze bedrijven hebben jarenlange ervaring in het organiseren van Griekenland all inclusive reizen.

Vergelijk het actuele aanbod van meerdere reisorganisaties en kies het beste all inclusive aanbod naar Griekenland tegen de beste prijs. Of je nu op zoek bent naar een luxe strandvakantie, een sportieve reis of naar een goedkope all inclusive aanbieding onderstaande aanbieders hebben het allemaal!