Je bent hier: Home > Kos > Vakantie > Appartementen

Appartementen Kos

Griekenland is één van de mooiste vakantiebestemmingen in de wereld. Kos bijvoorbeeld trekt zowel rustzoekers, badgasten als liefhebbers van een actieve vakantie, van het uitgaansleven of van de cultuur.

Luxueuze hotels, goedkope studio's en gemeubileerde appartementen zorgen voor een onvergetelijke vakantie naar Kos. Vrijwel alle appartementen en hotels op het eiland Kos liggen in Kos-stad, in het echte centrum of bij Lambi of Psalidi. Daarnaast vind je ook in Tingaki, Kefalos, Mastichari en Kardamena nog wel appartementen, maar bij lange na niet zoveel als in Kos-stad.

Bij veel appartementen krijg je gratis een fiets te leen zodat je Kos op een leuke manier kunt ontdekken. Er zijn weinig reisorganisaties die vakantiehuizen of gemeubileerde appartementen op Kos aanbieden.

appartementen Kos-stad Tigaki appartementen

Aanbod appartementen op Kos

Ben je op zoek naar appartementen in Kos? De beste appartementen en studio's op Kos in Griekenland vind je bij onderstaande aanbieders. De meeste appartementen op Kos zijn 2- en 3-sterren-appartementen. Het merendeel van de appartementen is eenvoudig maar netjes ingericht, met veel vertier in de directe omgeving. Er zijn natuurlijk ook hele mooie, ruim en zeer goed onderhouden appartementen in een groene omgeving en vlakbij het strand.

De meeste appartementen zijn zeer centraal gelegen, vaak midden in het centrum van Kos-Stad en op loopafstand van het populaire Lambi-strand. Een hoop appartementencomplexen beschikken over een heerlijk zwembad met gratis ligstoelen en parasols en soms een apart kinderbadje. Ook vind je er vaak een leuke lounge met bar en televisie en bij het zwembad is weleens een pool/snackbar. Bekijk dus goed van te voren wat je belangrijk vindt.

Aanbod hotels op Kos

Ben je op zoek naar hotels in Kos? De beste hotels op Kos, zowel luxe als goedkope, vind je via onderstaande aanbieders.

Appartementen en hotels inclusief vlucht

Indien je een appartement of hotel op Kos zoekt, inclusief retourvlucht en transfer vanaf en naar het vliegveld, verwijzen wij je ook graag naar onderstaande aanbieders van complete vakanties naar Kos.