Je bent hier: Home > Kos > Vakantie > Autoverhuur

Autoverhuur Kos

Goedkoop een auto huren voor je vakantie op Kos? Met het beste en actuele aanbod van autoverhuur in Kos kun je altijd een auto huren die op jouw wensen en behoeftes is aangepast. Zowel voor de zakelijke reiziger of als je even op vakantie bent.

Autohuur in Kos is goedkoop, snel en handig online te regelen. O.a. Hetrz, Avis en HolidayCars.com bieden on line autohuur in Kos aan.

Kos per auto

Het zonovergoten en populaire eiland Kos is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Griekenland. Kos wordt omgeven door smetteloze stranden en het kristalheldere water van de Middellandse Zee en is een fantastische plaats om heerlijk in de zon te relaxen. Er zijn diverse plaatsen die gekozen kunnen worden als vakantiebestemming: De hoofdstad Kos is het drukst bezocht door zowel families als jongeren, maar ook Kardamena, Tigaki, Kefalos en Mastichari zijn heerlijke plaatsen om een gevarieerde zonvakantie te houden. Het vliegveld ligt in het plaatsje Andimachia, midden op het eiland. Omdat Kos geen groot eiland is, kost rijden naar een hotel altijd minder dan een uurtje tijd. Autohuur in Kos is een goedkope manier om dit schitterende eiland in je eigen tempo te verkennen.

Autorijden op Kos Kos-Stad parkeren

Uiteraard zijn sommige van de hoofdattracties van Kos de schitterende stranden. Huur een auto in Kos en je kunt het eiland in je eigen tempo verkennen en verborgen grotten, verlaten dorpjes en rustige stranden ontdekken. Vele badplaatsen bieden watersport- en strandactiviteiten van jetskieen tot parasailing.

Autorijden op Kos is makkelijk en zeer plezierig. De hoofdweg loopt dwars over het eiland en is goed onderhouden. Let alleen goed op de grote aantallen brommers die je links en rechts zullen inhalen. Op de kleinere wegen kun je vee, scherfkatten of mensen op de weg tegenkomen, rij daar voorzichtig. Als een tegenligger met zijn lichten knippert betekent dat dat hij gaat inhalen. Hij verwacht dat je hem ruimte zult geven!

In Kos-Stad kun je parkeren bij de haven voor veerboten, aan de boulevard, niet ver van het kasteel. De binnenstad is binnen 5 minutenloopafstand te bereiken. In het centrum kun je ook parkeren, maar vaak slechts voor een beperkte tijd.