Je bent hier: Home > Kos > Vakantie > Jongerenreizen

Jongerenreizen naar Kos

Kos is ongekend populair bij de jongeren. Het Griekse eiland staat bekend om zijn mooie stranden, vele restaurants, talrijke cafés, nachtclubs en ontelbare winkels.

Populairste jongerenbestemming: Kos-stad

Kos-Stad is de populairste jongerenbestemming op het Griekse eiland Kos. Lekker zonnen, watersporten of oneindig stappen, het kan allemaal! Overdag kun je heerlijk relaxed bijbruinen op één van de vele bedjes aan de vele stranden die Kos rijk is. Na een dagje vol zon begint het nachtleven op Kos. Het uitgaansleven vindt plaats in de beroemde grote en kleine Barstreet in het centrum van Kos-stad.

Populaire feestbestemming van Europa

Als je aan een jongerenvakantie naar Kos denkt, dan denk je aan stranden, zon en natuurlijk de beste en heetste feestbestemming van Europa. De plek waar de jongeren elke zomer samen komen om de vakantie van hun leven te beleven.

Jongerenvakantie Kos in het kort

  • Lambi-beach: overdag en 's avonds feest in de beachclubs!
  • De beroemde Barstreet
  • Een heerlijke strandvakantie gecombineerd met flink feesten
  • Gyrso, raki en topdiscotheken
  • Populaire badplaatsen als Kos-stad, Tigaki en Psalidi
  • Brede zandstranden en een warme, aangename temperatuur

Fietseiland Kos

Kos is een typisch vakantie eiland met een gevarieerd landschap. En naar het strand of kroeg gaan, doe je hier gewoon op de fiets. Kos is namelijk een echt fietseiland! Bij sommige appartementen krijg je een gratis fiets tijdens je vakantie op Kos.

Beroemde barstreet

In Kos-stad vind je vele winkelstraatjes, goede restaurants en natuurlijk de beroemde Barstreet. De barstreet bevindt zich in het oude centrum van Kos-stad met veel smalle straatjes en de gezellige haven (met uitzicht op Bodrum). In en rond het centrum zijn dan ook de meeste vakantie appartementen en goedkope hotels voor jongeren te vinden.

De Camel Bar, Saloon Tex, Fashion en Cactus zijn feestkroegen die je bezoekt voordat je de benen uit je lijf danst in de populaire discotheken die Kos-stad rijk is. Sla vooral discotheek Fashion of Heaven (met tuin en zwembad) niet over.

Kos = absolute feestgarantie

Vakantie in Kos heeft een absolute feestgarantie! Zon, strand, feest, Gyros, raki en topdiscotheken: dat is een jongerenvakantie naar Kos! Een heerlijke strandvakantie gecombineerd met flink feest in één van de populaire badplaatsen.

Griekse sfeer

De mentaliteit van de Grieken is relaxed, wat vandaag niet lukt, komt morgen wel. Een uitstekend motto voor je ultieme jongerenvakantie!

Papa's Beach. Barstreet in Kos stad

Onze uitgaanstips

  • Ga een dagje mee naar het Turkse Bodrum.
  • Papa's Beach is dé plek om bij te bruinen op één van de bedjes.
  • Drink 's avonds een cocktail aan het strand bij beachbar Milos (erg populair bij de inwoners van Kos).
  • Bezoek de (gratis!) thermen waterbronnen op Kos.